Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Publikacje popularnonaukowe
(3)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Wypożyczalnia Wolny Dostęp
(3)
Autor
Adams Simon (1955- )
(1)
Baylis Trevor (1937-2018)
(1)
Berowski Liwiusz
(1)
Challoner Jack
(1)
Cubitt Gerald S. (1939- )
(1)
Fibinger Zbigniew
(1)
Hoskin John (1948- )
(1)
Huang Ching-He
(1)
Krzyżanowski Krzysztof
(1)
Lowe Paul (1963- )
(1)
Moszczyński Michał
(1)
Ritchin Fred
(1)
Whitaker Kate (1979- )
(1)
Wyrwas-Wiśniewska Monika
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
1901-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
Fotografie
(1)
Kuchnia chińska
(1)
Nauka
(1)
Wynalazki
(1)
Temat: czas
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
2001-
(1)
Temat: miejsce
Tajlandia
(1)
Gatunek
Wydawnictwa popularne
(2)
Opracowanie
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(1)
Hobby i czas wolny
(1)
Kulinaria
(1)
Kultura i sztuka
(1)
Podróże i turystyka
(1)
4 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wolny Dostęp
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II 174272 [Wypożyczalnia - wolny dostęp] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. III 10980 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wolny Dostęp
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II 183926 [Wypożyczalnia - wolny dostęp] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Wolny Dostęp
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II 174281 [Wypożyczalnia - wolny dostęp] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej