Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje informacyjne
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Bezpieczeństwo żywności
(1)
Konserwacja żywności
(1)
Promieniowanie
(1)
Technologia żywności
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Inżynieria i technika
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. II 183413 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej